NST
science-14272

NST - NEUROSTRUCTURAL INTEGRATION TECHNIQUE 

 


NST - Neurostructural Integration Technique är en teknik som genom stimulering av de centrala och perifera autonoma nervsystemen behandlar en del fysiologiska rubbningar och ger kroppen möjligheten att återhämtar sig på många nivåer och därmed återvända till och behålla homeostasen (balansen).


NST använder en serie mjuka rörelser på specifika muskler eller vid exakta punkter på kroppen för att skapa ett energiflöde och vibrationer mellan dessa punkter. Detta gör det möjligt för din kropp att kommunicera bättre med sig själv och balansera andra vävnader, muskler och organ.


Verkningsmekanismen är sannolikt via det autonoma nervsystemet, vilket gör att kroppen bättre kan utföra sina många funktioner på det sätt som den utformades för.


NST görs med en lätt beröring och kan göras genom kläder. Det finns pauser mellan uppsättningarna för att låta din kropp assimilera energin och vibrationerna.

MOTTAGNINGEN


Ni är välkomna i en harmonisk miljö utformad i de allra minsta detaljer för att stimulera fysiska, psykiska samt spirituella återhämtning och främja helsa på alla nivåer.


HITTA OSS


Tredenborgsvägen 3, 294 35 Sölvesborg

Telefon: +46-723-207755

Email: kontakt@anahatacentrum.se

ÖPPET TID


Mon - Fre: Enbart med bokning

KÄNN OSS

Copyright Anahata Helande Centrum ©

All Rights Reserved