Emmett Terapi
love, peace, and joy

EMMETT TERAPI

 


Emmett terapi är en speciell, mjuk och säker, form av muskelavslappnande terapi, som innefattar applikationer av lätt tryck vid specifika punkter. Terapin används för att behandla smärtan och obehagskänslorna, förbättra kroppsrörelsen, återställa ett positivt känslomässigt tillstånd och förbättra livskvaliteten.


Emmett-terapin används för att behandla nacke- och axelobehag, hjälpa till med migrän, huvudvärk och bihålebesvär, förbättra begränsningarna i höft-, knä- och fotleder, hjälpa med underarm tillstånd och gripstyrka, förbättra kroppssymmetri, kroppsflexibilitet och balans. Den kan också behandlas lung- och andningstillstånd samt graviditet och spädbarnsålder relaterade problem.


Denna kroppsterapi är utformad för att erbjuda snabb lindring från smärta och obehag. Gynnsamma effekter uppfattas vanligen före slutet av den första behandlingen. Terapeuten använder en kombination av mjuka rörelser och lätt tryck, vilket möjliggör för patientens kropp att återgå till ett balanserat tillstånd. Behandlingen utförs vanligen över lätta kläder och tar vanligtvis mellan 15 och 50 minuter. Resultaten kan vara nästan omedelbara. De flesta patienter märker dramatiska förändringar i flexibilitet, balans, smärtnivåer, rörelseförmågor, andning och andra funktioner beroende på de arbetade områdena.

MOTTAGNINGEN


Ni är välkomna i en harmonisk miljö utformad i de allra minsta detaljer för att stimulera fysiska, psykiska samt spirituella återhämtning och främja helsa på alla nivåer.


HITTA OSS


Tredenborgsvägen 3, 294 35 Sölvesborg

Telefon: +46-723-207755

Email: kontakt@anahatacentrum.se

ÖPPET TID


Mon - Fre: Enbart med bokning

KÄNN OSS

Copyright Anahata Helande Centrum ©

All Rights Reserved