Bars Terapi
background-2330742

ACCESS CONSCIOUSNESS (BARS TERAPI)

 


Det finns energiband som går igenom och runt våra huvud som kopplar samman olika aspekter av våra liv. De lagrar den elektromagnetiska komponenten av alla tankar, idéer, attityder, beslut och övertygelser som vi någonsin haft om någonting.

Till exempel, varje tanke du någonsin har haft om pengar som du ansåg viktig, lagras energin av den tanken i bandet “Pengar". Det finns band för läkning, kropp, kontroll, medvetenhet, kreativitet, makt, åldrande, sex och pengar. 32 olika i alla. Varje band motsvarar den aspekten eller området i ditt liv som det heter.


När man fungerar från förutbestämda punkter om vad som är möjligt och vad som inte är möjligt i livet, och man definierar det strikt om hur världen fungerar, man inte kan vara medveten om något som inte matchar de redan “bestämda” synpunkterna och utvärderingarna. Varje tanke, idé, inställning, beslut eller tro som du har fixat på plats stelnar energin och begränsar din förmåga att förändra någonting i det här området. Om man ändrar den energin, man ändrar hur den delen av livet “dyker upp”.


Behandlingsarbetet på dessa band hjälper till att rensa bort energin som är låst i specifika område eller aspekter av ditt liv. Den är en oerhört vårdande och avkopplande process, som röjer begränsningar i alla delar av ditt liv, utan ansträngning. Det handlar inte om vad du gör, utan det handlar om att ändra energin av hur du fungerar i livet som gör att förändringen kan manifestera med stor lätthet.

MOTTAGNINGEN


Ni är välkomna i en harmonisk miljö utformad i de allra minsta detaljer för att stimulera fysiska, psykiska samt spirituella återhämtning och främja helsa på alla nivåer.


HITTA OSS


Tredenborgsvägen 3, 294 35 Sölvesborg

Telefon: +46-723-207755

Email: kontakt@anahatacentrum.se

ÖPPET TID


Mon - Fre: Enbart med bokning

KÄNN OSS

Copyright Anahata Helande Centrum ©

All Rights Reserved