Terapier

 

BOWEN TERAPI

 

 

Bowen terapi är ett terapeutiskt kroppsarbete, ett system av subtila och exakta rörelser över muskler, senor, nerver och bindvävshinna.

Det är inte en massage, akupressur eller kiropraktik. Det finns ingen manipulation, justering eller kraft som används.


Det är en mycket effektiv smärtbehandling, för en hel del rygg-, nacke-, axlar-, muskler och ledtillstånd. Man kan behandla ryggproblem, whiplash skada, frusen axel, karpaltunnelsyndrom, tennis och golfspelarens armbåge, höftsmärta, ryggskott och ischias, knäproblem, muskelkramp, restless legs syndrom, Phantom Limb Pain, hälsporre, kroppsställnings problem, idrotts relaterade skador, kronisk trötthet och energibrist.


Bowen terapi har också en anmärkningsvärt positiv effekt på stressrelaterade tillstånd.


 

EMMETT TERAPI 

 


Emmett terapi är en speciell, mjuk och säker, form av muskelavslappnande terapi, som innefattar applikationer av lätt tryck vid specifika punkter. Terapin används för att behandla smärtan och obehagskänslorna, förbättra kroppsrörelsen, återställa ett positivt känslomässigt tillstånd och förbättra livskvaliteten.


Emmett-terapin används för att behandla nacke- och axelobehag, hjälpa till med migrän, huvudvärk och bihålebesvär, förbättra begränsningarna i höft-, knä- och fotleder, hjälpa med underarm tillstånd och gripstyrka, förbättra kroppssymmetri, kroppsflexibilitet och balans. Den kan också behandlas lung- och andningstillstånd samt graviditet och spädbarnsålder relaterade problem.

 

NST - Neurostructural Integration Technique

 

 

NST - Neurostructural Integration Technique är en teknik som genom stimulering av de centrala och perifera autonoma nervsystemen behandlar en del fysiologiska rubbningar och ger kroppen möjligheten att återhämtar sig på många nivåer och därmed återvända till och behålla homeostasen (balansen).


NST använder en serie mjuka rörelser på specifika muskler eller vid exakta punkter på kroppen för att skapa ett energiflöde och vibrationer mellan dessa punkter. Detta gör det möjligt för din kropp att kommunicera bättre med sig själv och balansera andra vävnader, muskler och organ.


 

ACCESS CONSCIOUSNESS (BARS TERAPI)

 


Det finns energiband som går igenom och runt våra huvud som kopplar samman olika aspekter av våra liv. De lagrar den elektromagnetiska komponenten av alla tankar, idéer, attityder, beslut och övertygelser som vi någonsin haft om någonting.


Behandlingsarbetet på dessa band hjälper till att rensa bort energin som är låst i specifika område eller aspekter av ditt liv. Den är en oerhört vårdande och avkopplande process, som röjer begränsningar i alla delar av ditt liv, utan ansträngning.

THE CRYSTAL BED THERAPY Utvecklat av John of God, kristallbädden använder brasilianska Vogel-precisionsskärkvartskristaller för att generera färg- och ljusbehandling för att rengöra, rensa och höja vibrationen i dina chakras.


De helande effekterna av kristallbäddbehandling:


  • Lugnar ner och balanserar ditt nervsystem


  • Hjälper till att återställa funktionen av ditt hormonella system


  • Släpper ut negativa känslor som depression, sorg, rädsla, ilska


  • Rensar den fysiska och andliga kroppen av negativa energier som blir knutna till ditt energifält


  • Öppnar alla energicentren och rensar eventuella blockeringar av energiflöde genom meridianer


  • Stimulerar utvecklingen av din andliga medvetenhet


  • Justerar centren och korrigerar axeln på varje chakra


  • Balanserar och rensar i helhet din ande, kropp och sinne.

MOTTAGNINGEN


Ni är välkomna i en harmonisk miljö utformad i de allra minsta detaljer för att stimulera fysiska, psykiska samt spirituella återhämtning och främja helsa på alla nivåer.


HITTA OSS


Tredenborgsvägen 3, 294 35 Sölvesborg

Telefon: +46-723-207755

Email: kontakt@anahatacentrum.se

ÖPPET TID


Mon - Fre: Enbart med bokning

KÄNN OSS

Copyright Anahata Helande Centrum ©

All Rights Reserved